Vezetői információs rendszer


Lássa át jobban az összefüggéseket!

DEMO igénylés Ajánlatot kérek
image

Menedzsment információs rendszerünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy a vámkezelési, logisztikai, vagy pénzügyi területen rendelkezésre álló adatokból értékes, döntéstámogatásra felhasználható információt teremtsünk bárhol és bármikor, az Ön által elvárt formátumban. A Report Manager könnyen és gyorsan elérhető adatszolgáltatást jelent, mely támogatja a vezetői tevékenységhez szükséges információ összegzését és kommunikációját, továbbá segítségére lehet a különféle adatszolgáltatások egyszerű és gyors teljesítéséhez is.


image

A Report Manager alkalmazás a Régens Logistics® ERP rendszer része, de hatékony eszköz lehet bármely Oracle adatbázisban történő adatszolgáltatáshoz. A program felépítésének köszönhetően könnyedén és gyorsan integrálható bármely ügyviteli programhoz, vagy rendszerhez. A Report Manager könnyű elérését, és az információ rugalmas kezelését az adatok egyes programmodulokban való rögzítése biztosítja.

image

A program felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető felülete lehetővé teszi, hogy lekérdezéseit informatikai, vagy programozói segítség nélkül, önállóan hozza létre. Azokat a szükséges információkkal láthatja el és a kívánt formátumban exportálhatja. A már összeállított riportokat automatikusan, megadott időközönként továbbíthatja
e-mail útján.

Ismerje meg Report Manager szoftvermegoldásunkat és lépjen velünk az élvonalba!

Kapcsolat
5 érv

a Report Manager mellett

Egyszerűen elérhető, naprakész információk

A Report Manager naprakész vezetői betekintést ad a vállalat teljesítményét bemutató összefüggésekbe és adatokba. A vállalat igénye szerint a kimutatások és riportok egyszerűen, gyorsan, rugalmas adattartalommal készíthetők el. Az adatok felhasználói szinten kezelhetők, továbbá nincs várakozási idő a szükséges riportok összeállításához, legyen az egy ad-hoc kimutatás, vagy egy rendszeres információigény.

Megalapozott döntéselőkészítés

Alkalmazásunk egyszerűen és rugalmasan illeszthető vállalatirányítási rendszeréhez, másfelől általános interfész modulja segítségével kész megoldást tartalmaz az elektronikusan rendelkezésre álló adatok feldolgozásához, legyen az akár egy Excel táblázat, vagy valamilyen strukturált szöveges állomány.

Átlátható folyamatok

Az elérhető információk birtokában az egyes folyamatok elemezhetővé és átláthatóvá válnak, egyszerűen optimalizálhatók, így biztosítható a legmagasabb szintű hatékonyság.

Big Data

A vállalatirányítási rendszerekben elérhető hatalmas adathalmaz csak akkor válik hasznos információvá, ha az adatokat igényeknek megfelelően, strukturáltan kinyerhetjük és megfelelően elemezzük. Sok esetben az adathozzáférés éppen azok számára a legnehezebb, akik azt értékelni és használni tudják munkájuk során. Váltsa adatait profitra!

Integrálhatóság

Report Manager alkalmazásunkat a Régens Logistics® ERP rendszere mellett bármely ügyviteli rendszerhez bátran ajánljuk, mivel az alkalmazás egyszerűen integrálható bármely Oracle adatbázishoz.

Referenciák

Több mint 100 ügyfelünk választotta már megbízható megoldásainkat üzleti tevékenysége támogatására.

  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand

Értesüljön elsőként a változásokról!

Hírlevelünk segítségével folyamatosan tájékozódhat a logisztikai és váminformatikai aktualitások kapcsán megjelenő híreinkről.

Feliratkozás

Rólunk


A Régens egyedi üzleti szoftverfejlesztésre, felhő és IT szolgáltatások nyújtására, valamint web és mobil  fejlesztésekre specializálódott, 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező informatikai vállalat.
Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek nem kizárólagosan informatikai kérdésekben nyújtunk segítséget. Szakértő kollégáink a logisztika, a vám és más üzleti területeken a folyamatok kialakításában és optimalizálásában is ügyfeleink rendelkezésére állnak. A Régensnél közel 20 éve foglalkozunk váminformatikával, ezen idő alatt a CustomRs váminformatikai megoldásunk kiemelkedő szerepet ért el a hazai piacon.