Összetett szemantikai tudás


Automatikus kiegészítés

Irányítsa látogatóit a keresett tartalomra még azelőtt, hogy befejezhették volna gondolataikat! Az automatikus kiegészítés funkció rendkívül intuitív, és már az első karaktertől elkezdődik.

Helyesírás ellenőrzés

A Seekra komplex helyesírási javaslatainak köszönhetően az elgépelés, hibás kifejezések, hiányzó ékezetek vagy épp a j/ly helytelen használata többé nem állnak az eredményes keresés útjába.

Szakterületre optimalizálható

A különböző iparágak merőben eltérő szakkifejezésekkel rendelkeznek, melyeket egy alapértelmezett kereső nem tud megfelelő hatékonysággal kezelni. Optimalizálja a kereséseket saját szakterületére vagy iparágára, egyedi igényeinek megfelelően!

Egyedi szókészlet

Gyakran előfordul, hogy szakterületünkhöz olyan egyedi, az alap szókészleten kívül eső szinonimák vagy kifejezések tartoznak, melyeket szeretnénk, ha keresőmotorunk mindig felismerne és kezelne. Adjon meg egyedi szakszavakat és szinonimákat a még jobb találatok érdekében!

Intelligens nyelvi felismerés

A magyar nyelv gazdagsága jól ismert, átlagosan 3-4 szinonima tartozik minden szóhoz. Használja ki ennek előnyeit, támogassa a jobb keresési eredményeket a szinonimák, toldalékok, kifejezések, rövidítések intelligens felismerésével!

Fejlett megjelenítés & merchandising


Szűrési opciók

Segítse az oldalán böngészőket a könnyű eligazodásban, kereséseik finomításában tetszőlegesen bővíthető szűrőkkel! (dátum, fájltípus, termékjellemzők)

Egyéni rangsor

A legrelevánsabb találatok előkelő helyen való megjelenítése a Seekra alapvető funkciója. Egy-egy terméket azonban gyakran előrébb szeretnénk rangsorolni másoknál, tegye ezt meg szabadon és egyszerűen pro és premium csomagjaink keretében!

Kapcsolódó tartalmak

Növelje a felhasználók oldalon eltöltött idejét, kínáljon a keresett cikkhez kapcsolódó tartalmakat, ajánlatokat!

Súlyozás

Állítsa be, hogy az egyes attribútumok (pl. cikk értékelési pontszáma vagy népszerűsége) hogyan befolyásolják a keresési eredményeket. Finomhangolja a megjelenítendő találatokat üzleti céljainak megfelelően!

Gyorsaság és tökéletes illeszkedés


Egyszerű integrálhatóság

Segítse az oldalán böngészőket a könnyű eligazodásban, kereséseik finomításában tetszőlegesen bővíthető szűrőkkel! (dátum, fájltípus, termékjellemzők)

Villámsebesség

Ne hagyja, hogy a hosszú várakozás miatt látogatói kilépjenek oldaláról! A Seekra villámgyorsan hozza a keresési találatokat.

Azonnali indexelés

A Seekra fejlett indexelésének köszönhetően a tartalmak feltöltés után azonnal elérhetővé válnak a kereső számára is.

Analitika

Ismerje meg látogatói keresési szokásait! Tudja meg, melyek a legnépszerűbb keresési kifejezések, majd igazítsa hozzá tartalmait, üzleti stratégiáját!

Személyre szabható megjelenés

Hangolja össze keresősávja és a találati oldalak megjelenését weboldala dizájnjával.

Tökéletes mobil-élmény

A keresési élmény platformtól független. Biztosítsa látogatóinak a gördülékeny keresést mobilon is, anélkül, hogy ehhez külön keresőmotorra lenne szüksége.

Keresés dokumentumokban

Az adatbázis keresőkkel ellentétben nem okoz problémát a különböző fájltípusok (doc, pdf, html) tartalmaiban történő keresés.

Support

Válasszon igényeinek megfelelő supportot, kérjen e-mailes/ telefonos segítséget vagy dedikált account managert.

© Régens Zrt